Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، واکسن کورسوی امید انسان‌های گرفتار شده وسط پاندمی کرونا بود و حالا که جمعیت بسیاری از مردم کشور واکسینه شده‌اند، صحبت از قرنطینه هوشمند به میان می‌آید منظور از هوشمند یعنی به بیان ساده‌تر واکسینه شده‌ها و دسته‌ای که تمایل به تزریق واکسن ندارند را جدا کرده و برای واکسینه شده‌ها دسترسی‌های بیشتری به خدمات عمومی و اجتماعی فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش‌هایی که رعایت نمی‌کنند، دچار محدودیت می‌شوند

حسین ذوالفقاری رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا در این باره گفته است: طرح تحولی مدیریت بیماری کرونا توسط دستگاه ها اعلام می شود از همین رو یکی از کارهایی که از چند ماه قبل شروع شده بود موضوع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها است تا با ریسک پایین بتوانیم محدودیت‌ها را برای آن دسته از دستگاه‌ها و صنوف که رعایت نمی‌کنند، اعمال کنیم. یعنی اصل بر این باشد که همه فعالیت کنند و صرفا بخش‌هایی که رعایت نمی‌کنند، دچار محدودیت شوند. بر این اساس واکسینه شده‌ها می‌توانند در تالارها و باشگاه‌ها حضور پیدا کنند و حتی در آینده می‌توانند تردد بین شهری داشته باشند به شرط اینکه بر مبنای ضوابطی که از سوی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد این ضوابط را رعایت کرده باشند. افراد برای تردد و سفر باید حتماً واکسن زده باشند و بیمار هم نباشند، سفرها از طریق سامانه "سکوی امید" که وزارت کشور ناظر آن است، صورت می‌گیرد. البته این سامانه با سامانه‌های وزارت بهداشت در ارتباط است.

پنج مرحله و گام نخست محدودیت در بخش حمل و نقل عمومی

احمد وحیدی وزیر کشورهم در تشریح جزئیات طرح بیان کرد: این طرح در قالب پنج مرحله در سازمان‌‎های اداری، حمل و نقل عمومی، اصناف و مراکز خدماتی و رفاهی اجرا خواهد شد. به صورت یک هفته در میان ابتدا در سازمان‌های اجرایی اتفاق می‌افتد. پس از اجرای این طرح در سازمان‌های اجرایی؛ این طرح در بخش حمل و نقل عمومی و اصناف و سایر مراکز خدماتی و رفاهی اجرا خواهد شد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم به موضوع سفر اشاره کرد و گفت: از امروز ناوگان هوایی به دلیل داشتن سیستم تهویه مناسب با صد درصد ظرفیت و ناوگان ریلی و زمینی نیز با حداکثر ۸۰ درصد ظرفیت، بلیت می‌فروشند، مسافران برای تهیه بلیت باید دو استعلام از سامانه وزارت بهداشت بگیرند که نخست، واکسن زده باشند و دوم، بیمار نباشند.

اطلاعات تردد مبادی میان جاده‌ای هر فرد ردیابی می‌شود

مصطفی قانعی- عضو کمیته ملی واکسن کرونا نحوه اجرا اینطور شرح می‌دهد: درسامانه قرنطینه هوشمند تمام ترددها، کسب و کار، رفت و آمدهای جاده‌ای و…، را به طور هوشمند رصد می‌کند و این امکان را فراهم می‌سازد تا فردی که واکسن زده و ناقل کرونا نیست بتواند به ادامه کسب و کار بپردازد دیگر نیازی به ثبت نامه در این سامانه نیست و کسی کارتی دریافت نمی‌کند بلکه بر اساس قدرت‌های این سامانه در کشورهای پیشرفته، فقط اطلاعات تردد مبادی میان جاده‌ای هر فرد ردیابی می‌شود و در صورتی که فرد واکسن زده باشد و ناقل نباشد اجازه انجام سفر و تردد را دارا خواهد بود فقط اطلاعات آزمایشگاهی و فردی هر شخص در سامانه ثبت خواهد شد و دوربین‌های کنترل و ردیابی مجوز سامانه‌ای صادر می‌کنند و چنانچه منعی وجود داشته باشد مجوز تردد صادر نخواهد شد.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت هم معتقد است که  در صورت اجرای قرنطینه هوشمند لازم نیست که دیگر از قوه قهریه استفاده کنیم و مردم با داشتن کارت می‌توانند به مسافرت بروند، در هتل‌ها اقامت داشته باشند و خدمات مختلف از جمله حمل و نقل عمومی به راحتی قابل ارائه است؛ با اجرایی شدن قرنطینه هوشمند، بسیاری از مشکلات، حل می‌شود.

اگر انتقال گسترده شود، قرنطینه هوشمند را هم معلق می‌کنیم

مسعود یونسیان- استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با روزنامه رسالت به موضوع پویایی قوانین اشاره می‌کند و می‌گوید: اگر در شرایطی قرار بگیریم که انتقال، شدید و گسترده شود، حتی ممکن است که قرنطینه هوشمند را هم معلق کنیم؛ بنابراین هیچ قانونی را نمی‌توانیم در درازمدت مصوب کنیم، باید همیشه بیماری را رصد کرده و باتوجه به جمیع جوانب، تصمیمات پویا بگیریم؛ لذا نمی‌توان نسخه کلی پیچید، معتقدم که قرنطینه هوشمند ابزار خوبی است، اما در کنار همه ارزیابی‌های دیگری که باید انجام دهیم، لازم است تصمیم بگیریم که از قرنطینه هوشمند تا چه حدی باید استفاده کرده و در کجا این طرح را معلق کنیم و به عنوان یک محدودیت، این طرح را چه هنگامی برداریم و به زندگی عادی برگردیم و نمی‌توانیم از حالا نسخه ژنریکی بپیچیم.

در نهایت در گام نخست قرنطینه هوشمند بلیط خطوط ریلی، هوایی و برون شهری برای واکسن نزده‌ها فروخته نمی‌شود و هموطنان برای دریافت بلیط باید از طریق سامانه سکوی امید اقدام کنند و بعد از ثبت کد ملی دو استعلام سامانه‌ای از وزارت بهداشت دریافت می‌کنند؛ اولا واکسن تزریق کرده باشد و دوما فرد بیمار نباشد.

انتهای پیام /

پرستو خلعتبری کد خبر: 1121147 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا حمل و نقل عمومی قرنطینه هوشمند وزارت بهداشت واکسینه شده واکسن زده خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۸۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند

به گزارش جماران؛ نشست شورای هماهنگی روسای کارگروه های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به  ریاست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جانشین رییس جمهور در شورایعالی ایرانیان و با حضور دبیران کارگروه‌ها و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط  و همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز چهارشنبه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد. 

در ابتدای این نشست دبیران کارگروه های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گزارش اقدامات و پیگیری‌های خود برای اجرای مصوبات قبلی و اهداف و برنامه های آتی را ارائه کردند.

امیرعبداللهیان ضمن پاسداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، از تلاش های وحید جلال زاده و مجلس شورای اسلامی برای نهایی کردن لایحه قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور و آماده سازی آن برای طرح در صحن مجلس قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان با بیان این که رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه های مهم دولت و تاکیدات مستمر رئیس جمهور می باشد،  بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

جانشین رییس جمهور در شورای عالی ایرانیان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر درایت و تصمیم اقتدار آمیز مقام معظم رهبری در تامین حداکثری امنیت ملی گفت: "عملیات غرور آفرین وعده صادق که در چارچوب دفاع مشروع انجام شد، موجب احساس غرور و همبستگی هموطنان ایرانی و ایرانیان خارج از کشور شد و فرصت مطلوبی برای همدلی آحاد ایرانیان در اقصی نقاط جهان فراهم آورده است. 

وزیر امور خارجه کشورمان استقبال گسترده هموطنان در تردد وسیع ایرانیان به کشور  را نتیجه هماهنگی خوب اعضای شورایعالی ایرانیان و دستگاه های مرتبط خواند.

وزیر امور خارجه گفت: ایرانیان معدودی که احیانا تحت تاثیر فضا سازی رسانه های معاند نگران تردد خود به ایران هستند، می توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند.

وزیر خارجه کشورمان با تشکر از توجه رییس مجلس، نمایندگان، کمیسیون امنیت ملی و فراکسیون ایرانیان خارج از کشور، تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را اقدامی راهبردی، مهم و قریب الوقوع دانست. 

وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از جدیت وزارت امور خارجه در رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور، اظهار داشت مجلس شورای اسلامی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور مصمم است.

دبیران کارگروه های شورایعالی امور ایرانیان نیز گزارش اقدامات و برنامه پیش روی خود را تشریح کردند. 

بیگدلی معاون امور مجلس، ایرانیان و کنسولی وزارت خارجه و سهرابی دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور هدف این نشست را تعیین محورهای نشست آتی شورایعالی ایرانیان خارج کشور به ریاست رئیس جمهور عنوان کردند.

 

دیگر خبرها

  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد