Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید رسولی گفت: درخصوص محدودیت‌های جدید که قرار است از اول آذرماه به اجرا گذاشته شود، هنوز ابلاغیه ای مبنی بر محدودیت سفرهای ریلی به دست ما نرسیده و سفرها کماکان ادامه دارد.

به گزارش برنا؛ جهت کنترل بیماری کرونا با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا، طرح جامع اعمال محدودیت‌ها با سطح بندی شهرها به مناطق قرمز، نارنجی و زرد از شنبه اول آذرماه در سراسر کشور اجرا می‌شود که پیرو این طرح، تردد از ساعت 21 تا 4 صبح ممنوع است که البته این طرح استثناهایی هم دارد که فعالیت تاکسی‌های اینترنتی، تاکسی‌ها و آژانس‌ها از جمله آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح به فعالیت قطارهای مسافربری هم پرداخته شده و پروتکل خاصی برای آنها در نظر گرفته شده است.

سعید رسولی، مدیرعامل راه آهن کشور در گفتگو با خبرنگار برنا با تاکید بر رعایت صد درصدی پروتکل‌های بهداشتی در قطارها گفت: از نخستین روزی که پروتکل‌های بهداشتی وضع و ابلاغ شد با جدیت کامل همه پروتکل‌ها را بدون وقفه انجام دادیم به گونه‌ای که نه تنها تغییری نسبت به روز اول پیش نیامد بلکه مصوبات بعدی ستاد ملی مبارزه با کرونا را درمورد فاصله گذاری اجتماعی اجرا کردیم.

او افزود: اصلاحاتی در سامانه فروش بلیت انجام دادیم تا موضوع رعایت فاصله گذاری اجتماعی در هنگام صدور بلیت به صورت سیستمی رعایت شود و حتی خطای انسانی باعث نشود خللی در آن به وجود بیاید به گونه‌ای که در قطارهای بین شهری 50 درصد ظرفیت قطارها را تکمیل می‌کنیم یعنی در هر کوپه 4 نفره، دو و کوپه 6 نفره 3 بلیت فروخته می‌شود مگر اینکه اعضای خانواده‌ای با رضایت خود بخواهند در یک کوپه سفر کنند.

رسولی درخصوص نحوه فعالیت قطارها از روز شنبه تصریح کرد: درخصوص محدودیت‌های جدید که قرار است از اول آذرماه به اجرا گذاشته شود، هنوز ابلاغیه ای به ما مبنی بر محدودیت سفرهای ریلی دریافت نکرده ایم و کماکان سفرها ادامه دارد.

او با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده در قطارهای مسافربری افزود: محدودیت‌ها همانی است که قبلا بوده  و همچنان رعایت می‌شود مانند فاصله گذاری اجتماعی، غربال گری و.... همچنین جدیدا کسانی که نتیجه آزمایش کووید 19 آنها مثبت و در سامانه وزارت بهداشت و درمان ثبت شده است، براساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا تا زمانی که بهبود پیدا کنند و تست‌شان منفی شود ، نمی‌توانند سفر کنند.

مدیرعامل راه آهن کشور بیان کرد: ما هم سامانه فروش بلیت را به سامانه وزارت بهداشت و درمان متصل کردیم تا این کنترل به صورت دقیق انجام شود و از سفر افرادی که کرونا دارند جلوگیری شود.

رسولی در ادامه از تغییر نکردن قیمت بلیت‌ها خبر داد و گفت: در این مدت که فاصله گذاری 50 درصدی را رعایت کردیم، به هیچ عنوان نرخ بلیت‌ها افزایش پیدا نکرده است و سخت گیری‌های آینده هم هیچ ربطی به قیمت بلیط نداشته و دخالتی در گرانی بلیت‌ها نخواهد داشت.

//انتهای پیام:5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تاکسی راه آهن وزارت بهداشت سعید رسولی بیماری کرونا مدیرعامل راه آهن پروتکل های بهداشتی فاصله گذاری محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال میرزایی رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر کشور اظهار کرد: از ابتدای سال، شاهد افزایش نرخ نهاده‌های تایر هستیم و با افزایش نرخ بیست درصدی در رینگ تایرهای سبک، تولید تایر در کشور نیز افزایش قابل توجهی یافت.

وی افزود: با افزایش تولیدی که در ماه‌های اخیر صورت گرفته است و با افزایش ۲۰ درصدی تولید در سال جاری، تمام نیازهای کشور را پوشش خواهیم داد.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: با افزایش تولید غیر از رینگ ۱۳ شاهد هیچ گونه التهابی در تقاضا و عرضه تایر در کشور نیستیم. حتی می‌توان گفت که مردم می‌توانند سایزهای بالاتر از ۱۵ را نیز زیر قیمت مصوب تهیه کنند.

وی اظهار کرد: برای رینگ ۱۳ نیز حجم تولید افزایش خواهد یافت و این التهاب از بین خواهد رفت. در زمینه خودروهایی چون پژو ۲۰۶ التهاب در اواخر سال گذشته از بین رفت.

میرزایی افزود: با توجه به حجم بالای تولید نباید برای مردم سهمیه ایجاد کنیم. باید بستری را ایجاد کنیم که مشتری به راحتی احراز هویت شود و محدودیتی نیز برای ایشان ایجاد نکنیم؛ مثلاً برای یک مسافر که به شهر دیگر آمده است نباید از وی کارت سبز بخواهیم. برای این سامانه کافی است که کارت ماشین و کارت ملی همراه خریدار باشد و قرار نیست که این محدودیت‌های بیش از حد را اعمال کنیم.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر تصریح کرد: معتقد هستیم اگر قرار به پایش است نباید شرایطی ایجاد کنیم که ثبت نام در سامانه‌ای انجام شود و هفته بعد به وی بگوییم که شما شرایط احراز یک تایر را دارید یا خیر؟ وقتی موجودی بازار مناسب است نباید نگران کمبود تایر باشیم زیرا هم تولیدات ما بالا و هم واردات مطلوب است. اگر قرار است ارز تولیدکننده را فراهم کنیم باید میزان فروش شرکت را نیز بالا ببریم.

وی اظهار کرد: نظر ما این است که شرایط سامانه باید به شکلی باشد که متوجه پایش نشود ولی در عین حال پایش هم انجام شود. دریافت کارت سبز و کد ده رقمی و استعلام از چهار سامانه برای دریافت یک لاستیک واقعاً کار صحیحی نیست. این در حالی است که با کد ملی و کارت ماشین به راحتی می‌توانیم استعلامات لازم را انجام دهیم.

میرزایی گفت: با توجه به اینکه حجم تولید در سه ماه گذشته افزایش یافته در زمینه تایر ۱۳ مشکل خاصی در روزهای آینده نخواهیم داشت.

کد خبر 6095611 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است