Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی گفت: مراکز درمانی برای ثبت اطلاعات الکترونیکی از نرم‌افزارهای متفاوت استفاده می‌کنند، در حالی که باید خروجی یکسانی از این نرم‌افزارها دریافت کنیم.

مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره همراهی این دانشگاه با طرح پرونده‌های الکترونیک، اظهار کرد: برای اجرای طرح پرونده الکترونیک به دنبال خارج کردن اسناد بیماران بستری در بیمارستان‌ها از حالت فیزیکی و کاغذی هستیم تا این اسناد برای دسترسی سازمان‌های بیمه به صورت الکترونیک درآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این طرح سه جانبه بین دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزارت بهداشت و بیمه‌ها اجرا می‌شود که امر مهمی در بحث پرونده‌های الکترونیک سلامت وزارت بهداشت است؛ این موضوع اهمیت زیادی دارد و همه مدیران بیمارستان‌ها باید کارهای عمرانی را کنار بگذارند و روی موضوع تبادل الکترونیک جدیت نشان دهند.


اجرای موفق طرح پرونده الکترونیک سلامت در اصفهان

رضایی درباره اجرای این طرح بیان کرد: پیش از این طرح پرونده‌های الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به صورت پایلوت اجرا شد و نتایج مطلوبی به همراه داشت، امروزه با تحقق طرح پرونده‌های الکترونیک در بسیاری از بیمارستان‌های استان اصفهان اثربخشی مطلوب آن را شاهد هستیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اجرای طرح پرونده های الکترونیک نیاز به بسترسازی دارد، برای مثال باید کد خدمات ارائه شده در بیمارستان‌ها و تمامی دارو‌ها  یکسان سازی شود که در این مورد به وقت و هزینه نیاز است، در یک سال گذشته تاکنون برای اصلاح کیفیت و صحت داده‌ها در HIS بیمارستان‌ها اقدامات بسیاری صورت گرفته است تا دقت ثبت داده در این سامانه که اهمیت بسیاری دارد، بهبود پیدا کند.


وی تشریح کرد: اجرای این طرح به طور کلی در سه مرحله انجام می‌شود؛ مرحله اول شامل اجرای برنامه ثبت الکترونیک اطلاعات یا همان HIS که در حال حاضر در همه بیمارستان‌ها اجرا می‌شود، است اما مشکل اصلی از آن جا شروع می‌شود که مراکز درمانی از نرم‌افزار متفاوت برای ثبت اطلاعات استفاده می‌کنند در حالی که باید خروجی یکسانی از این برنامه‌ها دریافت کنیم.

رضایی افزود: مرحله دوم اتصال تمام بیمارستان‌ها به سامانه متمرکز وزارت بهداشت و مرحله نهایی اتصال این نرم‌افزار به سازمان‌ بیمه سلامت است؛ این سامانه طراحی شده است تا بتواند خدمات مناسب‌تری به مردم ارائه کند و سرعت خدمت رسانی را افزایش دهد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآوری کرد: در حال حاضر با اختلالاتی در اجرای این طرح در بیمارستان‌ها مواجه هستیم اما امیدواریم که در گام اول، چهار بیمارستان از مراکز مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی تهران در کمتر از سه ماه آینده به این سامانه متصل شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • درمان رایگان هدیه به کودکان