Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر حق‌دوست معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ الکترونیکی شدن خدمات سلامت یکی از اقدامات مهم وزارت بهداشت محسوب می‌شود، اظهار کرد: برای انجام این امر مهم فعالیت‌های منسجم و برنامه ریزی گسترده‌ای انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علی رغم هزینه‌های سنگین و اعمال تحریم‌های ظالمانه برای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت علاوه بر زیرساخت‌های فیزیکی قطعات و سرور‌های مختلفی در سطح کشور نصب و راه اندازی شده است و ارتباط خوبی بین وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر برای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت برقرار شده است.

کدگذاری 300 هزار تجهیزات پزشکی برای  الکترونیکی شدن خدمات سلامت

حق‌دوست با بیان اینکه تلاش کرده‌ایم تا امکلانات لازم برای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت در سراسر کشور فراهم شود، گفت: یکی از موضوعات مهم استاندارد سازی خدمات است و در این راستا  امضای الکترونیکی به عنوان مکمل این پروژه طراحی شده است و قوانین خوبی برای استانداردها تدوین و کدگذاری 300 هزار قطعه تجهیزات پزشکی به وسیله مهندسان نرم افزار مجرب انجام شده است.

حق‌دوست گفت: الکترونیکی شدن خدمات سلامت در سطح یک در سراسر کشور اجرا می‌شود و این طرح در سطح دو و سه به صورت پایلوت در حال انجام است و به زودی خروجی‌های قابل محسوسی برای مردم ظاهر می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت افزود: با مراجعه مردم به مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و خانه‌های بهداشت اطلاعاتشان در داخل پرونده الکترونیکی سلامت ثبت و پیامک ارزیابی عملکرد به آنها ارسال می‌شود.

یک پنجم مردم پیامک‌های وزارت بهداشت را جواب می دهند

وی بیان کرد: از 27 اسفند 96 تا به امروز بیش از 50 میلیون نفر از مراجعان پیامک دریافت کرده و در حدود 10 میلیون نفر جواب ارزیابی آن پیامک‌ها را داده‌اند.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت اظهار کرد: برای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت همه استانداردها را در نظر گرفته‌ایم و این کار یک پروسه وقت‌گیر و پرهزینه است اما با وجود همه مشکلات، اجرای این طرح از پیشرفت قابل توجهی برخوردار است.

وی افزود: در راستای اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات سلامت 400 سامانه در حوزه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور راه اندازی شده‌اند و برخی از سامانه‌ها به صورت گسترده در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نفوذ پیدا کرده‌اند.

حق دوست بیان کرد: سامانه‌های مربوط به پرونده الکترونیک سلامت در بیمارستان‌های سراسر کشور در حال حاضر راه اندازی  است.

نقش مهم پزشکان و پرستاران در پرونده الکترونیک سلامت

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت تصریح کرد: یکی از موضوعات جدی در الکترونیکی شدن خدمات سلامت همکاری پزشکان و ثبت اطلاعات مراجعه کنندگان است.

وی اظهار کرد: برخی از پزشکان و پرستاران به دلیل مشغله زیاد وقت پرکردن فرم‌های الکترونیکی را ندارند اما جامعه پزشکی باید به نسخه نویسی الکترونیکی عادت کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • شرایط سخت رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ تعهد محضری و ضمانت می گیریم
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران